Grumpy Cat saa oman elokuvaroolin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetin käyttäjille lienee tullut tutuksi viime aikoina nyrpeästä ilmeestään tunnettu murjottava kissa, joka tunnetaan yleisesti verkossa nimellä Grumpy Cat. Yhdysvaltalainen kissa on nyt saamassa itselleen elokuvaroolin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Deadline-sivuston mukaan Grumpy Cat tullaan näkemään tulevaisuudessa elokuvassa, jossa sillä on Karvisen kaltainen rooli. Broken Road -elokuvayhtiön Todd Garner ja Sean Robins yrittävät luoda kissalle sopivan surullista ääntä elokuvaan. Elokuvan käsikirjoituksen tekee Mark Steilen, ja sen pääosiin kaavaillaan Jack Blackia ja Will Ferrellia.

Grumpy Cat on todellisuudessa yhdysvaltalaisen Tabatha Bundesenin omistama Tardar Sauce -niminen kissa. Kissa päätyi aikoinaan verkkoon, kun omistajan veli lähetti siitä kuvan vuonna 2012 Reddit-sivustolle. Otuksen pahantuulinen ilme teki siitä sensaation ja tuhansien internet-memejen kohteen.