Isä ja kaksivuotias sulattavat sydämet Beatles-esityksellään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maasta se pienikin ponnistaa ja nuorena on vitsa väännettävä. Sananlaskut käyvät toteen tuoreella YouTube-videolla, jolla nähdään upea Beatles-coverointi kitaraa soittavan perheenisän ja hänen taaperopoikansa esittämänä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Diogo Mello -niminen lähes kaksivuotias poika suorittaa maailman ensiesiintymisensä suloisesti isänsä kanssa kitaraa soittaen. Kaksikko esittää Beatlesin vuonna 1969 julkaistun kappaleen Don’t Let Me Down. Pikkupoika osaa ainakin kappaleen kertosäkeen.

Rockia ja bluesia myötäilevän kappaleen on alun perin esittänyt John Lennon. Hän on myös säveltänyt ja sanoittanut tämän Get Back -singlen b-puolella ilmestyneen laulun. Don’t Let Me Down sai ensiesityksensä legendaarisessa Apple-toimitalon katolla soitetussa konsertissa vuonna 1969 tammikuussa.