Merileijonan poikanen kiipesi veneeseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elämässä tulee aina välillä vastaan uskomattomia ja odottamattomia tapahtumia, joihin voi lukeutua esimerkiksi kohtaamisia harvinaisten luontokappaleiden kanssa. Nyt eräs kalifornialainen veneilijä sai unohtumattoman kokemuksen vesillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hän tapasi nimittäin merileijonan poikasen, joka uiskenteli vedessä Newportin rannan edustalla. Väsyneen oloinen otus halusi pitää lepotauon ja kiipesi veneeseen. Monista eläimistä poiketen kyseinen yksilö ei ollut ujo eikä myöskään kursaillut osoittaa tuntemuksiaan.

Kuusiminuuttisen videon puolivälissä voi nähdä, miten se käpertyi hetken tutkiskelun jälkeen veneilijän syliin. Poikanen muun muassa hieroi päätään miehen jalkaan. Se myös lepuutti päätään huvittuneen herran jalkojen päällä.