Munille potkimisen ME-tempaus – jo katsominen tekee kipeää

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy tuhansittain erilaisia maailmanennätyksiä, ja niiden joukkoon mahtuu luonnollisesti myös joitain pähkähulluja tempauksia. Eräs rajuimmista lienee yritys munille potkimisen maailmanennätykseksi, josta nähdään nyt ote nettivideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kanadalaisen Rock 100,5 FM -radiokanavan reportteri pani itsensä likoon ja päätti tempaista hieman erikoisella tavalla, joten hän suuntasi puistoon ja yritti saada mahdollisimman monta naista potkaisemaan häntä jalkoväliin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Monet naisista kieltäytyivät ”kunniasta”, mutta jotkut ottivat haasteen vastaan mielellään. Videolla nähdään millaisia reaktioita potkut jalkoväliin aiheuttivat niiden kohteessa ja potkijoissa. Tarina ei kerro saavutettiinko tempauksella lopulta ME-tulos.