Pyöräilystä näyttävämpää kuin koskaan – tällaisia pian myös Suomeen?

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain uudenlaisesta tekniikasta, jossa valoelementtiä pyöritellessä saadaan aikaiseksi kokonaisia kuvasarjoja. Nyt samaa ideaa hyödynnetään uudessa polkupyörän vanteisiin asennettavassa valaisujärjestelmässä.

Kuva: The Monkey Light
Kuva: The Monkey Light

MonkeyLectric -niminen projektiryhmä hakee parhaillaan internetissä rahoitusta keksinnölleen. Tiimi on toteuttanut uudenlaisen ja näyttävän tavan polkupyörän koristelemiseen, sillä heidän keksintönsä tuottaa menopelillä ajaessa hauskoja kuvia pyörän vanteisiin.

Kuva: The Monkey Light
Kuva: The Monkey Light

Vanteisiin asennettavaan laitteisiin voi ladata niin sanotusti soittolistan, jonka mukaan esitettävät vannekuvat määräytyvät. Kuvia toistava laite on säänkestävä ja se esittää valoesityksiä renkaan molemmille puolille. Monkey Light Pro -tuotteiden prototyyppejä on nähty markkinoilla jo jokunen vuosi, mutta nyt ryhmä tahtoo uuden valotekniikkansa massatuotantoon. Yrittäjien tavoitteena on kerätä 180.000 dollarin, eli noin 140.000 euron rahoitus 21. heinäkuuta mennessä.