Hämmentävä liikuntavideo: Käveleekö joku tosiaan näin?

Lifestyle Nettivideot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuteen nousee aika ajoin trendikkäitä liikuntamuotoja, joista yksi oli jokunen vuosi sitten läpimurtonsa tehnyt zumba. Joanna Rohrback on jo kauan harjoittanut omaa prancercise-liikuntamuotoaan, mutta nyt hänestä on tullut nettijulkkis.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Rohrbackin liikuntamuotoa esittelevää videota on katsonut liki lähes 6,5 miljoonaa katsojaa. Videon tähtenä nähdään valkoisiin trikoisiin ja korallinväriseen jakkutakkiin pukeutunut Joanna, joka kertoo liikuntamuotonsa saaneen vaikutteita hevosten kävelytyylistä.

Videon suosiota ei varmaankaan vähennä se, että naisen housut nähdään jumppavideolla kiusallisesti etumuksesta kurtulla. Videolla nähtävä joustavasti, rytmisesti ja iloisesti etenevä kävely on saanut naurunpurskahduksia osakseen. Joanna ei anna ilkeiden puheiden häiritä. Asiaansa uskova nainen on CNBC-televisiokanavan mukaan tehnyt aiheesta myös kirjan.