Pikaruoan fanittaminen meni liian pitkälle? Tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi Yhdysvaltojen suosituimmista pikaruokaketjuista on Taco Bell, joka valmistaa meksikoistyylisiä ruoka-annoksia. Ravintolan ruokalistalle kuuluvat niin burritot, tacot kuin nachotkin.

Beefy Crunch Burrito on yksi pikaruokalan suosikkiannoksista, ja nyt eräs asiakas tahtoi antaa aterialle arvoisensa paikan. Justin-niminen poika puolestaan rakastaa lihaisan burriton makua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hän myöntää Taco Bellin aterian olevan hänen suuri intohimonsa, ja nyt mies on osoittanut uskollisuutensa pikaravintolaketjulle tatuoimalla lempiannoksensa kuvan käsivarteensa. Jopa tatuointiartisti oli tempauksesta hieman hämillään – harva asiakas kun pyytää burriton kuvaa nahkaansa.

Jo tatuointikuvan luonnosteluvaiheessa käy selväksi, että Justin todellakin rakastaa Beefy Crunch Burritoa, hänelle kun tulee nälkä omien sanojensa mukaan pelkästään kuvan katselemisesta. Burritossa on naudanlihan lisäksi riisiä, lämmintä juustokastiketta, kermaviiliä ja tulisia maissilastuja tortillalevyyn käärittynä.