Munaisku suorassa Talent-finaalissa – katkera kilpailija kosti Simon Cowellille

Viihdeuutiset · Stara.fi

53-vuotias Simon Cowell pitää tunnetusti hyvää huolta ulkonäöstään ja panostaa muun muassa erilaisiin hoitoihin. Nyt Simon Cowell on joutunut munasateeseen kesken suoran Talent-finaalilähetyksen.

Viikonloppuna miljoonat britit olivat kokoontuneet televisioiden ääreen Talent-ohjelman finaaliin. Richard & Adam -duon esityksen aikana esiintymislavalle nousi yllättäen nainen, joka ryhtyi heittelemään kananmunia Simon Cowellin päälle. Kyseessä oli viime vuonna kisasta pudotettu 30-vuotias viulisti Natalie Holt, joka pääsi lavalle duon taustayhtyeen jäsenenä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen ehti heittää Cowellia kohti useita kananmunia, kunnes turvamiehet saivat hänet kiinni. Paikalle soitettiin useita poliisipartioita ja nainen pidätettiin. Natalie Holt vahvisti myöhemmin Telegraph-lehdelle suunnanneensa iskun Cowellia ja hänen vaikutusvaltaansa kohtaan.

Britannian Talent-kilpailun tuomarikollega Amanda Holden paljasti vastikään Simon Cowellin kommandotaipumuksen. Nainen epäilee, että syy Cowellin alushousuttomuuteen voi olla mukavuudenhalun lisäksi miehen elämässä jatkuvasti läsnäoleva kiire. Hän ehdotti haastattelussa, että Simon palkkaisi jonkun pukemaan hänelle aamuisin alushousut jalkaan.