Fani istui Justin Bieberin vieressä korismatsissa: ”#hänonkusipää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poppari Justin Bieber joutui äskettäin nolon episodin keskelle Los Angelesissa, Lure-yökerhossa. Mies ei nimittäin päässyt baariin sisään. Hän kuitenkin livahti sinne omin luvin ja sai pian lähtöpassit bileistä.

Nyt 19-vuotias popkomistus on ollut koripallo-ottelussa katsomassa Miami Heat -joukkueen peliä. Justin sai vierustoverikseen ihastuneen fanitytön, jolle ei tietojen mukaan suonut tarpeeksi huomiota. Neitokaisen hyväntuulisuus kääntyi pian suuttumukseksi, kun tähti suhtautui häneen tylysti.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Hän on kusipää, kirjoitti Haleigh Youtie Instagram-blogiinsa.

Haleigh otti Bieberistä kuvan, jossa poptähden voi nähdä murjottavan ottelussa synkän oloisena lippis päässään. Youtiesta on viestinsä jälkeen tullut eräänlainen pikkujulkkis. Hän kertoi Seventeen-lehdelle, ettei Justin puhunut hänelle lähes ollenkaan ottelun aikana.

– Yritin puhua hänelle, mutta hänestä ei tuntunut siltä. Justin ei antanut kenenkään ottaa hänestä kuvia edes yksikseen. Sanoin hänelle, että sinäpä todella rakastat kameroita. Hän vastasi, että niinpä. Se oli todella epämukavaa, kertoi Youtie lehdelle.