Nainen heräili öisin – muurahaiset soittivat ovikelloa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oikeassa elämässä tavataan usein elokuvista tuttuja tilanteita, joissa lapset kiusaavat naapureitaan soittelemalla ovikelloja. Tällä kertaa saksalaisen naisen piina ei kuitenkaan johtunut kenenkään jälkikasvusta, vaan taustalla oli yllättävä taho.

Offenburgissa asuva 75-vuotias nainen heräsi öisin usein siihen, että hänen ovikellonsa soi. Syyllistä tilanteeseen ei löytynyt, joten turhautunut eläkeläinen ilmoitti asiasta poliisille. Tutkinnat paljastivat erikoisen syyllisen – kyse oli hyönteisistä.

Muurahaiset olivat rakentaneet pesän ovikellon sisälle, jolloin ne painelivat sitä vahingossa liikkuessaan. Poliisi ratkaisi Female First -lehden mukaan ongelman siten, että virkavallan edustajat poistivat pesän ovikellon sisältä.