Rohkea kesätrendi: Naiset lukevat puistossa rinnat paljaana

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla syntyy aika ajoin uusia mielenkiintoisia trendejä ja kehitellään uusia tempauksia, joista erästä harjoitetaan parhaillaan New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Siellä ryhmä naisia on nimittäin perustanut erikoisen lukupiirin nimeltä Topless Pulp Fiction Club.

Naiset kokoontuvat puistoon lukemaan kirjoja, mutta klubin nimen mukaisesti he riisuvat samalla yläosansa. Rinnat paljaana lukevat neitokaiset ovat aiheuttaneet kovasti kiinnostusta, sillä Yhdysvalloissa karsastetaan kaikenlaista julkista alastomuutta. New Yorkissa se on kuitenkin laillista, joten viranomaiset eivät voi nakuilua kieltää.

– Ystäväni ja minä saimme ajatuksen hyödyntää laillista oikeuttamme, joka meillä oli mutta jota emme olleet vielä käyttäneet, AA-nimimerkkiä käyttävä nainen kertoi Splash Newsille.