Suosikkinäyttelijä yllätti – haukkui oman elokuvansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Äskettäin mies kertoi myyneensä hyväntekeväisyystempauksessa wc-käyntejä 14.000 euron kappalehintaan.

31-vuotias komediatähti on nyt sortunut mollaamaan omaa elokuvaansa. Rogen oli vieraana koomikko Doug Bensonin Doug Loves Movies -podcastissa, jossa hän kertoi tyytymättömyydestään The Guilt Trip -elokuvaansa. Näyttelijä-koomikko tähdittää äidin ja pojan road tripistä kertovaa elokuvaa näyttelijätär Barbra Streisandin kanssa.

Rogenin mukaan häntä häiritsee elokuvassa se, että se suunnattiin lähinnä lennoille sopivaksi ajankuluksi. Tämä ei miehen mukaan suoranaisesti ole mitenkään mairitteleva tavoite. Rogen kertoo itsekin nähneensä elokuvan pyörivän kahdella lennolla.

– He sanoivat, että ”Teidän tulee puhua lujaa, koska koneen moottori tulee pitämään ääntä”, Seth Rogen selittää elokuvan kuvaamisesta Doug Bensonille.

Tuottajanakin toimiva komediatähti Seth Rogen ihmetytti taannoin paljastamalla, että hän polttaa pilveä myös työaikana. Rogen käyttää huumeita esimerkiksi silloin, kun hän kirjoittaa tai suunnittelee elokuvia. Suosikkikoomikon mukaan pilven polttelut auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa. Rogen meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Millerin kanssa.