Gerard Butler esitteli pakaroidensa voimaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksikäs skottitähti Gerard Butler tähditti vastikään Olympos on valloitettu -elokuvaa. Mies koki myös taannoin ikimuistoisen kohtaamisen Bruce Willisin kanssa. Konkaritähti nimittäin pelasti Butlerin tunkeilevalta naisihailijalta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

43-vuotias miestähti ei tarvitse pähkinänsärkijää halutessaan maistella saksanpähkinöitä, sillä hänellä on apunaan oma takamuksensa. Gerard on nyt esiintynyt saksalaisessa Wetten, das…? -televisio-ohjelmassa, jossa hän rikkoi pähkinän peppunsa avulla.

Videolla nähdään, että myös televisio-ohjelman juontaja Markus Lanz teki saman. Butlerin tapauksessa pähkinä hajosi toisen yrityksen jälkeen. Yllytyshullu mies kaatoi ohjelmassa myös myöhemmin jäätä housuihinsa yleisön suureksi innostukseksi.