Justin Bieber jakoi rintaliivikuvan: ”Jokainen kasvaa aikuiseksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suosituimpiin kuuluva poplaulaja Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa vähemmän mairittelevissa merkeissä. Äskettäin teinitähden koripallopelissä tavannut fani esimerkiksi haukkui tämän Twitterissä kusipääksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Justin Bieber on aiheuttanut hämmennystä internet-käyttäjien keskuudessa Instagram-kuvablogissa jakamallaan otoksella. Kuvassa nähdään tähden esiintymislavalle heitetyt rintaliivit, ja mystisessä kuvatekstissä 19-vuotias teinisensaatio viittaa aikuistumiseen.

– Kai jokainen kasvaa aikuiseksi, Bieber kirjoitti.

Lavalle ilmestyneistä rintaliiveistä huolimatta kaikki merkit eivät viittaa Justin Bieberin aikuistumiseen. Parhaillaan häntä syytetään naapurinsa kasvoille sylkemisestä ja uhkailusta sekä valokuvaajille raivoamisesta ja muistikortin varastamisesta. Pari päivää sitten Bieber heitettiin ulos yökerhosta, jonne hän oli livahtanut sisään alaikäisenä.