Näin onnistut treffeilläsi: ”Mitä jos toinen painostaa sänkyyn?”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffeille menoa voi hermoilla esimerkiksi pahimpia mahdollisia skenaarioita miettien. Entäpä jos deitin kanssa ei ole mitään puhuttavaa? Tai miten käy, jos viinilasi kaatuu syliin, vaate repeää ja liian humalassa oleva treffikumppani painostaa kanssaan sänkyyn?

Ennen treffeille menoa kannattaa luoda muutama ajatus illanviettoa varten. Femail First antaa artikkelissaan neuvon, että treffipaikaksi kannattaa valita sellainen ravintola tai kahvila, jonka molemmat tietävät ja osaavat sinne. Lisäksi ajan tulee olla molemmille osapuolille sopiva ilman, että toinen joko jättää kiireensä takia tulematta tai vilkuilee tahattomasti koko deittien ajan kelloa.

Keskustelun on hyvä edetä luonnollisesti ja sujuvasti. Hiljaiset hetket tekevät tilanteesta usein kiusallisen, ja mikäli tietää treffiseurastaan jotain, mitä hän on kirjoittanut vaikkapa Facebook-profiiliinsa, on keskustelua helpompi pitää yllä. Kannattaa siis tehdä hieman taustatyötä ennen deitti-iltaa, mikäli se on vain mahdollista.

Myös treffeille puettava asu kannattaa harkita tarkkaan. Naisten on hyvä valita päällensä jotain seksikästä, mutta miellyttävää. Myös kenkiin pitää kiinnittää huomiota. Mahdollinen iltakävely menee ainakin niiltä naisilta pieleen, jotka ovat panneet jalkaansa kauniit, mutta kuitenkin jollain tapaa epäkäytännölliset korkokengät.

Suojakännit ja jännittävää tunnelmaa laukaisevat drinkit kannattaa myös säästää toiseen kertaan. Muutama lasillinen on hyvä keino rentouden luomiseksi, mutta mikään ei ole vastenmielisempää kuin samoista asioista koko illan jauhava humalainen örveltäjä – oli sitten kyseessä nainen tai mies.

Myös treffiseksistä ollaan montaa mieltä. Toiset säästävät itseään avioliittoon, mutta monet tahtovat tarkastaa kumppaninsa petitason, ettei tule ostettua niin sanotusti sikaa säkissä. Koska sitten on hyvä aika hypätä treffikumppanin kanssa sänkyyn? Female First vinkkaa, että ei ainakaan ekoilla treffeillä.