Nainen juo ihmisen verta: ”Tunnen oloni vahvemmaksi”

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-elokuvasarjassa nähtiin vampyyrejä, jotka eivät halunneet moraalisista syistä juoda ihmisen verta. Harvemmin oman lajin veri on maistunut ihmisillekään, mutta nyt eräs pennsylvanialainen nainen on poikkeus tässä säännössä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Julia Caples rakastaa ihmisen verta ja juo sitä lähes kaksi litraa joka kuukausi. 45-vuotias perheenäiti saa verta lahjoittajilta, joita hän tapaa omassa okkultististen tavaroiden liikkeessään. Hänen mukaansa verenjuojia on olemassa enemmän kuin arvaisikaan.

– Kun juon ihmisestä hänen vertaan, tunnen oloni vahvemmaksi ja terveemmäksi. Tiedän, ettei veressä ole tieteellisestä näkökulmasta katsoen paljon ravintoaineita, mutta ehkä siinä on jotain arvoa, mitä emme ole vielä tajunneet, kertoi Julia Caples Daily Mirror -lehdelle.

Naine maistoi ensikertaa verta suudellessaan 15-vuotiaana poikaystäväänsä. Hän puraisi nuorukaista, ja ymmärsi pitävänsä veren mausta. Hänen nähdään videolla viiltelevän erästä miestä ja juovan hänen vertaan.