Opettaja kaatokännissä luokkaretkellä – oksensi ja sammui

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kouluissa alkoholijuomien nauttiminen on ymmärrettävistä syistä kielletty yleensä niin henkilökunnan kuin oppilaidenkin osalta. Aina säädökset eivät kuitenkaan mene ihmisten päähän, ja seurauksena on kännikommelluksia.

Nyt eräs wisconsinilainen ala-asteen opettaja pakoili vastuutaan nauttimalla runsaanlaisesti alkoholia Washingtonin ala-asteen neljännen luokan oppilaiden luokkaretkellä. 50-vuotias Maria Caya onnistui juomaan niin paljon, että voi lopulta pahoin. Hän oksensi ja sammui keilahalliin suuntautuneen retken aikana.

Cayan aviomies hälytettiin apuun ja tämä tuli hakemaan vaimonsa pois paikalta. Opettaja käväisi sairaalassa, jossa hänen veren mitattu alkoholipitoisuutensa ylitti WISC TV -kanavan mukaan kolme kertaa Yhdysvaltojen laillisen rajan. Retkellä oli mukana kahdeksan muuta aikuista, joten lapset eivät missään vaiheessa jääneet ilman valvojaa. Caya ei myöskään saanut syytteitä tapahtuneesta.