Raskaana oleva nainen himoitsi drinkkiä? Teki aseellisen ryöstön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Odotusaikana nainen voi kokea erikoisia ruokahimotuksia, ja hänen saattaa tehdä esimerkiksi mieli suolakurkkuja ja salmiakkia. Yleensä moni kuitenkin välttää päihteiden käyttöä raskaana ollessaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt erään neworleansilaisen naisen teki mieli daquiri-drinkkiä ja hän suuntasi ystävineen niitä myyvään ravintolaan. Silminnäkijöiden mukaan ilmeisesti raskaana ollut tumma neito avitti tilannetta ja otti itselleen mansikkajuoman tiskiltä maksamatta. Kun työntekijä huomautti tästä hänelle, nainen kaivoi aseen esiin laukustaan.

Noin 25-vuotias rötöstelijä nähdään valvontakameran videolla riitelemässä Bourbon Streetillä sijaitsevassa kahvilassa. Nainen uhkailee aseella miestä, ja lähtee sitten seurueensa kanssa ulos liikkeestä. Poliisi etsii parhaillaan kyseistä naista.