Rihanna on kuuma puputyttö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna lukeutuu maailman suosituimpiin poptähtiin, mutta hänkään ei ole immuuni kritiikille. Laulajattaren fanit raivostuivat taannoin Hollannissa, kun laulaja saapui keikkapaikalle tuntikausia myöhässä. Lisäksi suuri osa esityksestä tuli nauhalta.

Eurooppaa kiertävällä Rihannalla tuntuu myöhästelystä huolimatta olevan runsaasti aikaa jakaa kuvamateriaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. Pariisissa esiintynyt 25-vuotias tähti lisäsi Instagram-kuvablogiin kaksi otosta, joissa hän poseeraa rakkauden kaupungissa sonnustautuneena pitsisiin pupunkorviin, korkeisiin korkoihin ja erittäin niukkoihin farkkushortseihin.

Edellä mainitulla floppikeikalla Hollannissa Rihanna yritti lepytellä kansaa seksikkäällä liikkeellä ja vetäisi lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä myös seuraava Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Yli kaksi tuntia myöhässä ollut artisti ei tuolloinkaan onnistunut vakuuttamaan kuulijoitaan.