Courteney Coxin avioero viimein voimaan – 3 vuotta eron jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt Courteney Cox esiintyy nykyään nuoria miehiä iskevien vanhempien naisten elämästä kertovassa Puumanainen-televisiosarjan pääroolissa.

48-vuotias tähti erosi vuonna 2010 näyttelijä David Arquettesta, jonka kanssa hän oli naimisissa vuodesta 1999 lähtien. Pariskunta kuitenkin täytti viralliset eropaperit vasta kesäkuussa 2012. TMZ-verkkosivuston mukaan lopullinen vahvistus eron virallistamisesta on tullut vasta nyt, ylemmän tuomioistuimen tuomarin käsiteltyä tapausta.

Courtney Cox ja David Arquette pyysivät eropapereissa yhteishuoltajuutta kahdeksanvuotiaalle Coco-tyttärelleen. Pariskunta on myös kertonut pysyvänsä ystävinä eron jälkeen, ja aikovansa kasvattaa Cocon yhdessä.

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai vuonna 2004 lapsen silloisen aviomiehensä David Arquetten kanssa. Coxin ja Arquetten perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan.