Erektio kesti kahdeksan kuukautta: ”En halunnut esitellä ystävilleni”

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet miehet ovat joskus joutuneet kokemaan nolon tunteen, kun erektio yllättää esimerkiksi julkisella paikalla tai muussa tilanteessa, jossa niin ei pitäisi käydä. Nämä tilanteet kestävät harvoin kovin pitkään – toisin kuin Yhdysvaltain New Jerseyssä asuvalla rekkakuskilla.

44-vuotias Daniel Metzgar sai enemmän kuin pyysikään vierailtuaan joulukuussa 2009 plastiikkakirurgilla leikkauksessa, jonka tarkoitus oli suurentaa hänen penistään. Mies nimittäin väittää leikkauksen aiheuttaneen hänelle kovia aikoja kahdeksan kuukautta kestäneen erektion muodossa.

Delaware News-Journal -lehden mukaan Metzgar on nostanut kanteen operaation tehnyttä lääkäriä vastaan. Hän kertoi oikeudessa jatkuvan erektion vaikeuttaneen esimerkiksi perhejuhliin osallistumista ja moottoripyörällä ajamista. Lisäksi hän väittää kivestensä kasvaneen lentopallon kokoiseksi.

– Pystyin hädin tuskin tanssimaan, sillä elimeni tökki koko ajan pariani. Jatkua erektio ei ollut jotain, jonka haluaisi tuoda mukanaan juhliin ja esitellä ystävile, Daniel Metzgar kuvaili valamiehistölle.

Suurennusleikkauksen tehneen lääkärin mukaan mies odotti neljä kuukautta ennen kuin hän valitti mahdollisesta tulehduksesta, ja suostui implantin poistattamiseen vasta huhtikuussa 2010. Sittemmin Daniel Metzgar hankki uuden vastaavan penis-implantin toisella lääkärillä. Metzgar kuitenkin seisoo oikeudessa sanojensa takana, ja vaatii lääkäriltä korvauksia alapäänsä tuntoaistien heikentymisestä operaation seurauksena.