Salakuvat paljastivat: Justin Bieber flirttaili Miley Cyrusin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Justin Bieberin romanttisesta elämästä riittää spekulaatiota suuntaan sun toiseen. Miehen on kerrottu lähentyneen viime aikoina eksänsä Selena Gomezin kanssa, mutta myös muut naiset kiinnostavat tähteä.

Nyt Bieber on ikuistettu hollywoodilaisessa yökerhossa juhlatunnelmissa seuranaan Miley Cyrus. Julkkisneitokaisen kihlauksen pysyvyyttä on viime aikoina pohdiskeltu, mutta vaalea laulajatar on ainakin itse tähän mennessä kiistänyt eron Liam Hemsworthista. Justin näytti viihtyvän hyvin neidon seurassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Parin kerrotaan flirttailleen kuumasti toisilleen Beacher’s Madhouse -klubilla. He myös lähtivät paikan päältä yhdessä, uutisoi TMZ-sivusto. Mutta tämä ei suinkaan ole kadanalaispopparin ainoa naistuttavuus, sillä hän vieraili vastikään Kalifornian Disneyland-huvipuistossa naisseurassa.

Justin vietti hauskaa päivää huvipuistolaitteiden parissa kolmenkymmenen hengen seurueensa kanssa. Hänen lähettyvillään pysyi koko päivän ajan tummahiuksinen mysteerityttö. Fanit eivät saaneet ottaa ”Biebsusta” kuvia, ja turvamiehet käskivät heitä kauemmaksi tähden luota.

Justin Bieber aiheutti juuri hämmennystä internet-käyttäjien keskuudessa Instagram-kuvablogissa jakamallaan otoksella. Kuvassa nähtiin tähden esiintymislavalle heitetyt rintaliivit, ja mystisessä kuvatekstissä 19-vuotias teinisensaatio viittaa aikuistumiseen. Hän kirjoitti, että kaikki kasvavat ennen pitkää aikuiseksi.