Kate Uptonin bikinit eivät olleet pysyä paikoillaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kurvikaunotar Kate Upton löysi juuri itselleen romanttisen kesäseuralaisen kotimaansa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ammattitanssijasta, Maxim Chmerkovskiysta. Pari on tapaillut vasta hetken aikaa.

Nyt 21-vuotias neitokainen kuvaa parhaillaan The Other Woman -elokuvaa. Kate ikuistettiin paparazzikuviin kuvausten keskellä. Mallikaunotar näyttäytyi Hamptonsin rannalla valkoisissa bikineissä, jotka eivät olleet pysyä tähden yllä. Hän asetteli niitä paremmin ylleen.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.

Uusimmat