Kate Uptonin bikinit eivät olleet pysyä paikoillaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kurvikaunotar Kate Upton löysi juuri itselleen romanttisen kesäseuralaisen kotimaansa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ammattitanssijasta, Maxim Chmerkovskiysta. Pari on tapaillut vasta hetken aikaa.

Nyt 21-vuotias neitokainen kuvaa parhaillaan The Other Woman -elokuvaa. Kate ikuistettiin paparazzikuviin kuvausten keskellä. Mallikaunotar näyttäytyi Hamptonsin rannalla valkoisissa bikineissä, jotka eivät olleet pysyä tähden yllä. Hän asetteli niitä paremmin ylleen.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.