Miley Cyrus innostui räppikeikalla – peppu pyöri kuin strippibaareissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Miley Cyrus julkaisi juuri uuden We Can’t Stop -singlen. Kyseinen julkaisu on saamassa oman musiikkivideonsa, josta neitokainen tarjoili lisämakua Twitter-blogissaan lisäämällä verkkoon seksikkäitä kuvia.

Takapuoltaan viime aikoina esitellyt tähti on nyt jatkanut samalla linjalla. Miley osallistui räppäri Juicy J:n keikalle ja innostui lavalle päästyään tanssimaan ”twerking”-tanssityylin mukaisesti. Juhlatuulella ollut kaunotar pyöritteli rohkeasti takamustaan yleisöön päin erittäin viettelevin liikkein.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.