Rihannan rinnat olivat liikaa – kansalaiset pukivat ulkomainoksille vaatteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Rihanna kiertää parhaillaan Euroopan keikkalavoja. Taannoin laulajattaren Hollantilaiset fanit raivostuivat, kun tähti saapui paikalliselle keikkapaikalle tuntikausia myöhässä.

Rihannan Diamonds-kiertueen mainokset ovat aiheuttaneet pahennusta Irlannin Dublinissa. Isokokoisissa ulkomainoksissa nähdään nimittäin samainen kuva kuin tähden Unapologetic-levyn kansikuvassa, jossa hän poseeraa yläosattomissa, strategiset paikat niukasti peitettynä.

Nyt joukko Dublinin asukkaita on päättänyt sensuroida Rihannan rohkeita mainoksia. Närkästyneet kansalaiset ovat nimittäin nitonneet laulajattaren päälle topit, tehden tällä tavoin kuvista säädyllisempiä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Edellä mainitulla floppikeikalla Hollannissa Rihanna yritti lepytellä kansaa seksikkäällä liikkeellä ja vetäisi lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä myös seuraava Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Yli kaksi tuntia myöhässä ollut artisti ei tuolloinkaan onnistunut vakuuttamaan kuulijoitaan.