Vanki pakotettiin keittiötehtäviin – hieroi sukuelimiään ja sylki salaattiin

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kouluaikoina monet muistavat oppilaiden joukossa olleen kapinallisia, jotka esimerkiksi rähinöivät tuntien aikana. Myöhemmässä elämässä osa riidanhaastajista päätynee ennen pitkää vankilaan, jossa he saavat kokea kurinpalautusta.

Floridalaisen Manatee Countyn vankilan Anthony Gentile -niminen vanki määrättiin vastikään keittiötehtäviin. 41-vuotias mies ei kuitenkaan innostunut toimenkuvastaan ja osoitti mieltään lounaan valmistuksen lomassa. Vanki maustoi ruokaa sylkemällä salaattiin ennen sen tarjoilemista.

Hän myös hieroi lusikalla sukuelimiään ja laittoi sen sitten koristukseksi salaattikulhoon. Sun Sentinel -lehden mukaan Gentile maistatti sen jälkeen annosta vankilan työntekijällä, joka ei tiennyt miehen lisäilemistä omista mausteista mitään. Mies vielä kerskaili tapahtuneesta muille vangeille.

Hän jäi kiinni teosta ja tapaus käsiteltiin työntekijän pahoinpitelynä. Gentilelle määrättiin 1.200 euron takuusumma, mutta hän ei pääse vankilasta vähään aikaan, sillä mies istuu vuoden tuomiota alaikäiseen sekaantumisesta.