Lindsey Wixsonin rohkea iltapuku paljasti pakarat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Lindsey Wixson on nouseva tähti mallimaailmassa. 19-vuotias kaunotar on ehtinyt työskentelemään jo esimerkiksi Versacelle ja Pradalle. Hän on Models.com-verkkosivuston 50 suosituimman naismallin listalla sijalla 15.

Nuori mallikaunotar osallistui nyt New Yorkissa järjestettyyn AmfAR Inspiration -gaalaan. Lindsey Wixson käänsi epäilemättä useiden miespuolisten vieraiden katseita juhlatilaisuudessa, sillä hänen päällään nähtiin varsin paljastava asu. Musta mekko ei turhia peitellyt, vaan tarjosi selkeät näkymät esimerkiksi tähden reisiin ja takapuoleen.

Lindsey Wixson tunnetaan erityisesti huomiota herättävistä piirteistään, kuten paksuista huulistaan ja raosta etuhampaidensa välissä. Wixson oli jo 12-vuotiaana yli 170 senttinen, joten useat ihmiset uskoivat jo tuolloin tytön päätyvän vielä malliksi. Nuori mallikaunotar kertoo uransa kasvattaneen hänen itsetuntoaan, ja mainitsee esikuvakseen Kate Mossin.