Miley Cyrusin nahkatoppi käänsi katseet punaisella matolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus on ollut runsaasti otsikoissa uuden We Can’t Stop -singlensä julkaisun tiimoilta. Lisäksi tähti kuvattiin äskettäin 19-vuotiaan teinisensaatio Justin Bieberin seurassa, ja kaksikon kerrottiin flirttailleen toistensa kanssa.

Viime aikoina runsaasti seksikkäissä kuvissa esiintynyt Miley Cyrus on jälleen kääntänyt katseita asuvalintansa vuoksi. 20-vuotias laulajatar nähtiin nimittäin Beverly Hillsissä järjestetyssä MySpace-sivuston juhlatilaisuudessa runsaasti ihoa paljastaneessa mustassa nahkatopissa.

Jaloissaan Mileyllä oli puolestaan varsin erikoislaatuiset housut, jotka näyttivät olevan puoliksi farkut ja puoliksi harmaat collegehousut.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.