Käsittämätön trendi leviää – intiimin kanssakäymisen uusi muoto

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaiset nuorten vanhemmat ja koulujen opettajat ovat viime aikoina hämmästelleet, kun yhä useampi nuori saapuu kouluihin lappu silmänsä suojana. Nyt paikallinen verkkosivusto on paljastanut syyn nuorten keskuudessa leviävään silmätulehdukseen.

Japancrush-verkkosivuston mukaan ”silmännuolennaksi” kutsutusta intiimistä toimenpiteestä on muodostunut trendi paikallisten nuorten keskuudessa. Kuten nimikin antaa olettaa, kyseessä on kahden ihmisen välinen kanssakäyminen, jossa toinen osapuoli levittää silmäluomiaan, jotta toinen voisi nuolla tämän silmämunaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hämmentävän tavan leviämisen toi ensi kertaa julkisuuteen Mr. Y -nimellä esiintyvä opettaja. Hän kertoo törmänneensä tapahtumaan koulun liikuntasalissa, jossa kaksi oppilasta, poika ja tyttö, näyttivät olevan intiimeissä puuhissa. Pian Mr. Y kuitenkin huomasi, ettei kyse ollut aivan tavanomaisesta suutelusta.

– Katsoessani tarkemmin huomasin pojan nuolevan tytön silmää! Huudahdin ”Mitä teette? Lopettakaa heti!”, jolloin he pelästyivät. Tyttö alkoi itkeä ja poika punastui. Vein oppilaat rauhoittumaan talonmiehen huoneeseen ja kuuntelin heidän tarinansa, Mr. Y kuvailee.

Opettajan mukaan 12-vuotiasta nuorista joka kolmas oli joko nuollut toisen silmää, tai ollut itse toimenpiteen kohteena. Tavan kerrotaan olevan seuraava ”askel” kielisuudelmien jälkeen. Silmien nuolemisen uskotaan johtaneen lukuisiin silmätulehdustapauksiin.

Omituinen tapa on levinnyt myös Japanin ulkopuolelle. The Huffington Post -lehti kertoo 29-vuotiaasta Yhdysvaltain Virgin Islandsilla asuvasta naisesta, joka on myös mieltynyt toimenpiteeseen. Naisen mukaan näin kävi, kun ex-poikaystävä alkoi harrastaa hänen silmiensä nuolemista. Ilmiö on saanut mahdollisesti alkunsa japanilaisen Born-yhtyeen videosta, jossa nainen nuolee laulajan silmää. Samaa on tosin nähty myös manga-sarjakuvissa.