Tuottajaguru paljasti: Top Gun 2 edelleen suunnitteilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruise teki aikoinaan kansainvälisen läpimurtonsa Top Gun -menestyselokuvan tähtenä. Kasarileffan jatko-osasta on jo vuosikausia liikkunut runsaasti huhuja, ja nyt ne ovat saaneet vahvistusta korkealta taholta.

Projektin uskottiin tulleen haudatuksi alkuperäisen elokuvan ohjaajan, Tony Scottin, menehdyttyä viime elokuussa. Nyt Top Gun -elokuvan tuottaja, Hollywoodin kultasormi Jerry Bruckheimer, on kuitenkin paljastanut kasariklassikon saavan edelleen mahdollisesti jatko-osan.

Bruckheimer kertoi Los Angelesissa järjestetyssä Produced By Conference -tilaisuudessa Paramount-tuotantoyhtiön ja Tom Cruisen olevan edelleen kiinnostuneita elokuvan tekemisestä.

– Olemme yrittäneet tehdä jatko-osaa 30 vuoden ajan, emmekä aio lopettaa. Me haluamme edelleen tehdä elokuvan Tom Cruisen kanssa, ja Paramount on edelleen kiinnostunut siitä, Jerry Bruckheimer kertoi Deadline.com-verkkosivuston mukaan.

– Tom Cruise on kertonut minulle, että ihmiset ympäri maailmaa kutsuvat häntä edelleen Maverick-roolihahmoksi. Hän on erittäin innostunut tästä projektista, tuottaja jatkoi.

Alkuperäisen Top Gun -elokuvan ohjaaja, Tony Scott suunnitteli jatko-osan tekemistä ennen traagista kuolemaansa elokuussa 2012. Hänen kerrottiin katsastelleen elokuvalle mahdollisia kuvauspaikkoja Tom Cruisen kanssa. Top Gun 2 -elokuvan julkaisuajankohdaksi suunniteltiin tuolloin vuotta 2014.