Uskomaton moka passintarkastuksessa – tyttö pääsi läpi lelupassilla

Matkailu Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Passintarkastuksessa noudatetaan yleensä tarkkuutta, ja ihmisten passit syynätään huijauksen pelossa läpi useaan otteeseen. Aina turvatarkastuksessa kaikki ei kuitenkaan mene putkeen.

Nyt eräs Britannian Cwmbranista kotoisin oleva pikkutyttö Emily Harris pääsi tarkastuksen läpi lelupassilla. Yhdeksänvuotias neitokainen oli matkalla perheensä kanssa lomailemaan Turkkiin, kun äiti Nicky Harris antoi virkailijalle vahingossa laukustaan väärän passin – lelupassin.

Antalyan turvatarkastuksessa ei oltu moisesta moksiskaan – virkailija vain leimasi passin ja päästi tytön etenemään tullista läpi. Harris huomasi virheen nopeasti, ja panikoitui. Kukaan ei kuitenkaan seurannut perhettä, ja loma saattoi alkaa.

– Passi ei edes näytä aidolta – siinä on kultaisia teddykarhuja edessä ja se on aivan eri kokoa kuin minun ja aviomieheni. Kuva ei ollut Emilystä, vaan siinä oli pinkki yksisarvinen. Asia on vielä pahempi, sillä yksisarvinen ei edes ollut lomalla kanssamme, kertoi Nicky-äiti Metro-lehdelle.