Mikä vartalo, Beyonce! Raskaushuhut loppuivat kertaheitolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman keikkalavoja viime aikoina kiertänyt Beyonce joutui taannoin raskaushuhujen kohteeksi. Huhut johtuivat tähden vatsanseudusta, jonka väitettiin pyöristyneen. Huhuja vahvistivat myös se, että Beyonce perui yllättäen Belgian keikkansa.

31-vuotias laulajatar ja hänen aviomiehensä, muusikko Jay-Z, kiistivät huhut raskaudesta. Nyt Beyonce laittoi raskaushuhuille lopullisesti pisteen saapumalla räppäri Kanye Westin syntymäpäiväjuhliin vatsan alueen paljastavassa napapaidassa. Laulajattaren vatsa oli nimittäin erittäin timmissä kunnossa, eikä väitetystä pyöreydestä ollut merkkiäkään.

Beyoncen turvahenkilökuntaa on viime päivinä lisäkoulutettu arvaamattoman fanin varalta, ja naisen ensi lauantain Lontoon keikka tulee näyttämään, saadaanko stalkkeri kiinni itse teossa. Beyonce joutui vasta hiljattain tanskalaisen fanin kanssa liian läheisiin tekemisiin, kun yli-innokas ihailija oli läpsäyttänyt laulajaa takapuolelle.