Jälleen oksettava kuva pikaruokaravintolasta – tämä kuva toi välittömästi potkut

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa ollaan viime päivinä kauhisteltu valokuvia, joissa pikaruokaloiden työntekijät sikailevat myytävien ruoka-aineiden kanssa. Salaman lailla sosiaalisessa mediassa leviävät kuvat ovatkin tuoneet pikaruokaloille roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta.

Kohu ei kuitenkaan ota vielä laantuakseen, sillä nyt julki on tullut jälleen uusi ruokahalun vievä otos. Tällä kertaa poseeraamaan on ryhtynyt Wendy’s-pikaruokaketjun amerikkalaistyöntekijä. Miespuolinen työntekijä nähdään kohukuvassa syömällä pehmistä suoraan työpaikkansa jäätelökoneesta.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Kuva tuli suuren yleisön tietouteen erään Reddit-käyttäjän julkaistua sen sivustolla. Käyttäjän mukaan hän aikoi ensin tilata pehmiksen kyseisestä ravintolasta, mutta tuli toisiin aatoksiin nähtyään työntekijän vauhdissa jäätelökoneen kanssa. Wendy’s-ketjun edustaja Bob Bertini on kertonut New York Daily Newsille, että kuvassa pelleilevä työntekijä ei ole enää yhtiön palveluksessa.