”Kaikki kuvittelevat minun olevan aina kännissä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Ke$ha, eli Kesha Sebert, on luonut itselleen pahan tytön imagoa muun muassa puhumalla avoimesti seksielämästään, virtsaamalla kadulle ja esiintymään julkisuudessa kaatokännissä. Hän myös joi My Crazy Beautiful Life -realitysarjassa omaa virtsaansa.

Nyt kovan bilettäjän maineessa oleva Ke$ha on paljastanut, että ihmiset kuvittelevat hänen olevan aina humalassa. Tähden itsensä mukaan hänen alkoholinkäyttöään on kuitenkin liioiteltu mediassa. Hän toivookin ihmisten näkevän hänestä myös toisenlaisen puolen uudessa My Crazy Beautiful Life -realitysarjassa.

– Ihmiset olettavat minun olevan humalassa suurimman osan päivästä. Kaikki kuvittelevat minun olevan aina kännissä, koska käyttäydyn yleensä kuin humalainen, Kesha paljasti ET-verkkosivustolle.

– En halua tuottaa pettymystä, mutta en ole kännissä juuri nyt, tähti lisäsi.

Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän on kohahduttanut hiljattain palkkaamalla henkilökohtaisen glitterinlevittäjän itselleen. Nainen on myös julistautunut bi-seksuaaliksi.