Paris Hilton uudesta levystään: ”Siitä tulee kovaa kamaa!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viime aikoina herättänyt runsaasti huomiota suomalaisessa mediassa. Tähti nimittäin seurustelee suomalaistaustaisen River Viiperin kanssa, ja pari onkin kuvattu useaan otteeseen kuhertelemassa esimerkiksi lomamatkoilla.

32-vuotiaan seurapiiritähden aika ei kuitenkaan kulu pelkästään suomalaistaustaisen mallikomistuksen kanssa. Paris Hilton on nimittäin parhaillaan viimeistelemässä seuraavaa levyään, joka julkaistaan Cash Money Records -levy-yhtiön kautta.

– Olen studiossa viimeistelemässä albumiani. Levy-yhtiö viimeistelee parhaillaan paperitöitä ja levy julkistetaan pian. Olen niin innoissani, Paris Hilton kertoo The Daily Beast -verkkosivustolle.

– Albumilla kuullaan Lil Waynea ja muita yllätysvierailijoita. Siitä tulee kovaa kamaa. Se on electropop-levy, jossa on tanssittavia biisejä, tähti hehkuttaa.

Musiikkiuran luominen ei ole Parisille uutta. Hän julkaisi vuonna 2006 Paris-nimeä kantavan levyn Heiress-yhtiönsä kautta. Albumi oli kaupallinen menestys. Laulu-uransa isäksi Paris Hilton on tehnyt DJ-keikkoja, joiden keräämä kritiikki on ollut pääasiassa negatiivista. Kritiikistä huolimatta tähden kerrotaan suunnittelevan DJ-uransa jatkamista tänä kesänä Ibizalla.