Rosie Huntington-Whiteley riisui alusvaatekuvastoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Toimintatähti Jason Stathamin kanssa seurusteleva kaunotar on nähty mallikuvien lisäksi myös valkokankaalla uusimman Transformers-elokuvan naispääroolissa.

26-vuotiaalla tähdellä on oma Autograph-alusvaatemallisto, jota myydään brittiläisessa Marks & Spencer -tavarataloketjussa. Mallisto on osoittautunut menestykseksi, ja nyt markkinoille on tuotu uusi kokoelma Rosie Huntongton-Whiteleyn nimeä kantavia vaatteita. Mallikaunotar nähdään tietenkin itse esittelemässä mallistoaan seksikkäissä kuvissa.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.