Taputtamisen ME 802 taputusta minuutissa – pystyisitkö samaan?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla rikotaan aina silloin tällöin voimassa olevia maailmanennätyksiä näyttävin menoin. Nyt rikki on mennyt maailmanennätys, joka on ehdottomasti sieltä erikoisemmasta päästä. Kyseessä on nimittäin laji, jossa ei ihan heti uskoisi ennätyksiä tehtävän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bryan Bednarek -niminen mies on nimittäin ansainnut itselleen maailman nopeimman taputtajan tittelin. Huikea ennätys tuli suorituksella, josta kuvattua videota on käyty jo ahkerasti katsomassa YouTubessa. Bednarekin uusi maailmanennätys irtosi huimalla 802 taputuksella yhdessä minuutissa.

Aiempi taputtamisen maailmanennätys oli Bednarekin suorituksen rinnalla selkeästi kalpeneva 721 taputusta minuutissa. Moni ennätyssuoritusta katseleva myös varmasti yrittää itse taputtaa ennätysmiehen tahdissa. Huikeaa taidonnäytettä on käyty katsomassa YouTubessa jo yli 100.000 kertaa.