Mallin raju väite: Kanye West petti kanssani

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kim Kardashian ja Kanye West saivat juuri esikoisensa, kun Kim synnytti tyttären. Tummaverikkö kielsi esimerkiksi synnytyssairaalan henkilökunnan kännykät hänen siellä ollessaan. Synnytyksen huhutaan maksaneen peräti miljoona dollaria.

Nyt kanadalainen malli Leyla Ghobadi on astunut julkisuuteen kertomalla, kuinka hänellä ja Kanye Westillä oli salasuhde Kimin ja rap-artistin jo seurustellessa Kimin kanssa. 24-vuotias malli teki paljastuksen Star-lehdelle. Neitokaisen mukaan seksisuhde alkoi viime vuoden heinäkuussa.

Kanyen kerrotaan jatkaneen suhdetta vielä senkin jälkeen, kun Kim oli saanut tietää olevansa raskaana. Ghobadin mukaan muusikkomies oli sanonut hänelle, että suhde realitykaunottareen on vain julkisuustemppu eikä mitään vakavampaa. Kimin edustaja on tyrmännyt mallin väitteet.

– Tämä tulee tuhoamaan Kardashianin perheen. Tämän on kamlaa. Todella kamalaa. Se on vain noloa. Mutta jos olisin Kim ja saamassa lapsen, haluaisin tietää, Leyla Ghobadi perustelee paljastustaan Star-lehdelle.

Kim Kardashianinin kerrotaan hermoilleen synnytyksessä käytettävistä vaatteistaan, ja hankkineen asianmukaiset alusvaatteet Pariisista 25.000 dollarilla. Synnytyksen loppulaskun summaa nostanee myös Kanyen Kimille antama lahja, sillä Yhdysvalloissa on tapana, että tuore isä antaa vastasynnyttäneelle äidille ikimuistoisen lahjan.