Itsemurhaa yrittäneen Parisin huoltajuudesta raju kamppailu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmaa kuohutti viime viikolla traaginen tapaus, kun poptähti Michael Jacksonin Paris-tytär yritti itsemurhaa ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Poplegendan tyttärestä julkaistuista kuvista ilmeni myös, että hän oli aiemminkin viillellyt ranteitaan.

Itsemurhayrityksen jälkeen kamppailu Paris Jacksonin huoltajuudesta on kiihtynyt. TMZ-verkkosivuston mukaan huoltajuuskiistaa käsittelevä tuomari käynnisti viime viikolla tutkimuksen, jonka tarkoitus on selvittää onko poptähden tyttären hyvinvointi vaarassa. Parisin huoltajuudesta vastaavat tällä hetkellä hänen isoäitinsä Katherine Jackson ja Michaelin Tito-veli.

Sittemmin Paris Jacksonin biologinen äiti Debbie Rowe on ilmaissut olevansa valmis ottamaan tytön huostaansa. Parisin ja hänen isoäitinsä välien kerrotaan olevan varsin viileät, ja Paris tulee sen sijaan hyvin toimeen Debbien kanssa. Tuomarin uskotaan siirtävän huoltajuuden tytön biologiselle äidille, mikäli Paris itse haluaa näin.

Michael Jacksonin perheen kerrotaan kuitenkin olevan raivoissaan mahdollisesta huoltajuuden vaihtumisesta. TMZ-verkkosivuston mukaan Jacksonin perhe uskoo Debbie Rowen motivaationa olevan tyttären hyvinvoinnin sijaan julkisuuden saaminen itselleen. Perheen kerrotaan kamppailevan Parisin huoltajuudesta viimeiseen saakka.

Juuri ennen itsemurhayritystä Parisista levisi YouTube-palvelussa video, jossa hänet nähdään meikkaamassa itseään. Nuori Jackson tekee videolla pilaa ulkonäöstään ja kauhistelee kasvojaan meikkaamisen aikana. Kaunotar väitti Twitter-blogissaan aiemmin, ettei hän tiedä, kuka vuosi meikkivideon verkkoon. Nyt vuotajaa yritetään todennäköisesti selvittää.