Kulttileffa 300 saa jatkoa – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2007 ensi-iltansa saanut historiallinen toimintaelokuva 300 oli yksi vuotensa puhutuimmista elokuvatapauksista. Frank Millerin sarjakuvaan ja löyhästi vuonna 480 eaa. käytyyn todelliseen Thremopylain taisteluun perustuva elokuva rikkoi ennätyksiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Gerard Butlerin tähdittämä toimintaseikkailu on saamassa jatko-osan 300: Rise of an Empire. Jatko-osassa seurataan kreikkalaisen kenraali Thermistocleen kamppailua ensimmäisestä osasta tutun persialaisen puolijumala Xerxesin johtamia valloittajia vastaan. 300-elokuvan Lena Headey ja Rodrigo Santoro palaavat jatko-osaan, ja uusina kasvoina nähdään muun muassa Bond-tyttönäkin muistettava Eva Green.

Maaliskuussa 2014 ensi-iltansa saavasta 300: Rise of an Empire -elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen traileri. Sen perusteella jatko-osa tarjoilee kaikkea sitä, mikä teki ensimmäisestäkin osasta menestyksen: Hurjia joukkotaisteluita, väkivaltaa, seksiä ja tietenkin runsaasti öljyttyjä, treenattuja mieskehoja. Uuden elokuvan ohjaa Noam Murro, joka tuntuu omaksuneen ensimmäisen osan ohjanneen Zack Snyderin visuaalisen tyylin varsin hyvin.