Arnold Schwarzeneggerin Terminator-paluu vahvistui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger aloitti kehonrakennuksen jo 15-vuotiaana. Läpimurtoroolinsa Conan Barbaari ja Terminator – tuhoaja -elokuvissa tehnyt tähti voitti Mr. Olympia -tittelin seitsemän kertaa.

Taannoin poliitiikan maailmasta takaisin elokuvauralle palannut Arnold Schwarzenegger on jo 65-vuotias mies. Siitä huolimatta hänet tullaan näkemään Terminator 5 -elokuvassa. Aikaisemmin näyttelijän huhuttiin esittävän jatko-osassa ihmishahmoa, mutta nyt Schwarzeneggerin uutisoidaan palaavan ainakin vielä kerran hänestä aikoinaan supertähden tehneen tappajarobotin rooliin.

Näyttelijä itse vahvisti tiedon roolista TheArnoldFans.com -fanisivuston julkaisemassa haastattelussa. Schwarzeneggerin mukaan elokuvan kuvaukset saatetaan aloittaa jo tammikuussa 2014. Viidennen Terminatorin ohjaajaa ei ole vielä valittu, mutta käsikirjoituksesta vastaavat Suljettu Saari ja Avatar -elokuvia kirjoittanut Laeta Kalogridis ja Drive Angry -elokuvan ohjannut Patrick Lussier.