Kate Upton alastonkuvissa – vain maalia iholla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kate Upton kuvaa parhaillaan The Other Woman -elokuvaa. Neitokainen ikuistettiin juuri bikinikuviin Hamptonsin rannalla kuvausten keskellä. Nyt 21-vuotiaan Katen ilmiömäinen vartalo on päätynyt Sports Illustrated -lehden otoksiin alastomana.

Neitokaisen intiimipaikkoja peittää kuvissa vain vartalomaali, jolla on tehty Uptonin iholle alushousut ja kaulakorua muistuttava, rintoja peittävä maalaus. Katso kuva tästä.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.

Uusimmat