Kate Upton alastonkuvissa – vain maalia iholla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kate Upton kuvaa parhaillaan The Other Woman -elokuvaa. Neitokainen ikuistettiin juuri bikinikuviin Hamptonsin rannalla kuvausten keskellä. Nyt 21-vuotiaan Katen ilmiömäinen vartalo on päätynyt Sports Illustrated -lehden otoksiin alastomana.

Neitokaisen intiimipaikkoja peittää kuvissa vain vartalomaali, jolla on tehty Uptonin iholle alushousut ja kaulakorua muistuttava, rintoja peittävä maalaus. Katso kuva tästä.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.