Kohurokkari tylytti Kanye Westiä: ”v***n idiootti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittibändi Oasis-yhtyeen entisen laulajan, Liam Gallagherin, kerrotaan rahoittuneen huomattavasti 1990-luvun villeistä sekoiluvuosistaan. Rokkaria ei kuitenkaan edelleenkään tunneta hienovaraisimpana henkilönä, mitä tulee muita tähtiä koskeviin kommentteihin.

Liam Gallagherin lailla myös amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan suuresta egostaan ja suorista puheistaan. Muusikko antoi uudelle albumilleen nimen ”Yeezus” – välimuoto Jeesuksesta ja hänen omasta Yeezy-lempinimestä – hylättyään alkuperäisen ”I Am God”, ”Olen Jumala” -nimen. Nyt Liam on sivaltanut Kanyetä The Sun -lehdelle.

– Hän on v***n idiootti. Et näkisi Jeesusta lyömässä päätään, rokkari kommentoi viitaten taannoiseen tapaukseen jossa Kanye West törmäsi liikennemerkkiin.

Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Railakkaista päihdevuosistaan jonkin verran rauhoittunut Liam Gallagher keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.