Eläinlääkärikin tyrmistyi: Oravat menivät solmuun hännistään

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Eläinlääkärille tuodaan joskus erikoisiin pinteisiin joutuneita eläimiä. Nyt oravat ovat joutuneet solmuun temmellyksensä tuoksinnassa. Kanadalaiset eläinlääkärit joutuivat auttamaan kuutta hännistään solmuun mennyttä oravaa, jotka eivät päässeet irti toisistaan.

Kaupungin työntekijät olivat tuoneet oravat Regina Animal Clinic -eläinlääkäriasemalle. Eläinlääkärit arvioivat, että suloiset otukset olivat onnistuneet solmimaan häntänsä yhteen pesässä telmimisen yhteydessä. Oravat erottaneen eläinlääkäri Steven Kruzeniskin mukaan oravien häntiin jää välillä pihkaa puista, ja tämä on saattanut vaikuttaa hankalaan solmutilanteeseen.

Oravat olivat onnekkaita, sillä jos he olisivat jääneet toisiinsa kiinni pitkäksi aikaa, niiden hännät olisi ehkä jouduttu amputoimaan. Nyt pienokaiset selvisivät nukutuksella, jonka jälkeen hännät ajeltiin karvoista ja irrotettiin toisistaan. Lääkäreiden mukaan eläimet tulevat selviämään varmasti hämmentävästä kokemuksesta täysin vahingoittumattomina, Huffington Post Canada kertoo.