Ravintola myi 3 000 kilokalorin ja 9 pihvin jättipurilaista

Lifestyle Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan tarinoita mitä övereimmistä ruoka-annoksista ravintoloissa. Useat niistä kalpenevat kanadalaisen pikaruokaravintolan tarjoileman jättiläishampurilaisen rinnalla. Sen myynti on tosin lopetettu.

Kanadan Brandonissa sijaitseva Wendy’s -pikaruokaketjun ravintola tarjoili asiakkailleen T-Rex -nimistä hampurilaista, joka piti sisällään yhdeksän pihviä. Idean taustalla oli Sports Illustrated -lehdessä julkaistu huumorimainos, jossa Wendy’s-ravintoloiden asiakkaille mainostettiin uutta jättiläishampurilaista. Useat asiakkaat luulivat pilaa todeksi, ja yksi ravintola päättikin tarjoilla T-Rexiä oikeasti.

Kanadan Metro-lehden mukaan ravintola myi päivässä vain pari 3.000 kaloria sisältänyttä hampurilaista. T-Rex -hampurilainen sai kuitenkin laajaa huomiota internetissä Reddit-yhteisöpalvelun jaettua kuvan annoksesta. Sittemmin Wendy’s ravintolaketjun ylemmät tahot päättivät kieltää ravintolaa tarjoilemasta jättiläishampurilaista.

– Ilmiselvistä syistä johtuen, Brandonin Wendy’s ei hyväksy eikä kannata ajatusta siitä, että kenenkään kannattaisi syödä yhdeksänpihvisen hampurilaisen yhdeltä istumalta, ravintolan oletettavasti pettynyt työntekijä luki valmiiksi kirjoitetusta tiedotteesta.