Stara-kaupunkilehti on ilmestynyt – 350 jakelupisteessä ympäri Suomea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin yksityinen verkkomedia Stara on laajentunut toistamiseen painotuotteeksi. Taannoin aikakauslehtenä muutaman vuoden ajan ilmestynyt Stara on nyt myös kuukausittain ilmestyvä ilmainen kaupunkilehti, joka on parhaillaan jaossa 350 jakelupisteessä ympäri Suomea.

staralehti_012013

– Ilmaiset kaupunkilehdet kiinnostavat edelleen lukijoita, vaikka printtimedia on muuten kurimuksessa. Stara-lehden artikkeleissa mennään verkkoa syvemmälle, ja esimerkiksi haastatteluissa pyritään valottamaan tähtien elämää tavallista laajemmin. Stara-lehti on monipuolinen lukupaketti, jossa on mukana verkkoa enemmän esimerkiksi matkailua, päätoimittaja Jocka Träskbäck kertoo.

Ensimmäisessä tabloid-kokoisessa Stara-kaupunkilehdessä haastattelussa ovat Jannika B, Jonne Aaron, Haloo Helsinki ja Elastinen. Matkailuosiossa tutustutaan Singaporeen ja budjettimatkailuun. Lisäksi mukana on esimerkiksi viihdeuutiset sekä katsaus ajankohtaisiin digi- ja lifestyle-uutisiin. Lehden levikki on 100.000 kappaletta.