Oletko nähnyt tätä murtovarasta? Vihjepalkkioksi 50 burritoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Amerikkalainen Boloco-pikaruokaketju on ottanut järeät keinot käyttöön löytääkseen Marylandin Bethesdassa sijaitsevaan ravintolaan murtautuneen miehen. He tarjoavat nimittäin ratkaisevasta vihjeestä rahapalkkion lisäksi pikaruokaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Boloco-ketjun Twitter-tilillä kerrotaan, että valvontakameran nauhalle tallentuneeseen murtovarkaaseen liittyvästä tiedosta tarjotaan 50 burritoa ja 1.000 dollaria käteisenä. Pikaruokaketju julkaisi valvontakameran materiaalin YouTubessa, dramaattisella musiikilla ja ravintolan omilla kommenteilla varustettuna.

Jostain syystä Boloco-ravintolaketju tuntuu olevan erityisen mieluinen kohde murtovarkaille. NBC Washington -verkkosivuston mukaan toinen pikaruokaketjun ravintola joutui murron kohteeksi vuonna 2012. Tapauksen ratkaissut etsivä valittiin rikollisten kiinnioton seurauksena vuoden 2012 parhaaksi etsiväksi.