Alicia Keys: ”Koen yhteyden Michelle Obamaan”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supertähti Alicia Keys pääsi viimeksi otsikoihin muuttamalla perheensä kanssa New Yorkin penthouse-asunnosta New Jerseyn lapsiystävällisempiin maisemiin. Poptähden tavaroiden siirtämiseen tarvittiin peräti nosturia.

Girl on Fire -hitillään taannoin ihastuttanut laulajatar on nyt kertonut suhteestaan Yhdysvaltain ensimmäiseen naiseen Michelle Obamaan. Keys kertoo ES-lehdelle, kuinka hän ystävystyi presidentin vaimoon Barack Obaman toisen presidenttikauden virkaanastujaisjuhlissa tammikuussa. Neitokaisen mukaan hän ”kokee yhteyden” Michelle Obamaan.

– Olemme tehneet yhdessä erilaisia asioita, jotka ovat antaneet meille niin paljon puhumisen aihetta – hän on myös todella kiinnostunut tytöistä ja voimaantumisesta, Alicia selittää ES:lle.

Kaunottarella on myös muita vaikutusvaltaisia ystäviä. Haastattelussa Keys kertoo läheisestä suhteestaan poptähti Rihannaan. Naisen mukaan hän on ylpeä barbadoslaislaulajattaresta, koska tämä jaksaa aina yrittää uusia asioita.

Amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä, räppäri Swizz Beatsin kanssa.