Amanda sekoilee nyt kasinokaupungissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen kohukuningatar Amanda Bynes on nuoresta iästään huolimatta jatkuvasti lööppien kohteena tuoreimpien sekoilujensa ansiosta. Taannoin hänen vanhempansa suunnittelivat ottavansa 27-vuotiaan tyttärensä takaisin holhoukseen. Nyt Amanda lomailee Atlantic Cityssä.

Otsikoissa tiiviisti viihtyvä neitokainen onnistui heti aiheuttamaan hämminkiä Atlantic Cityssä sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Brett Cohen ja hänen isänsä Bobby kertoivat Radar Online -sivustolle, kuinka toinen miehistä yritti ottaa kuvaa näyttelijättärestä. Kuvaaminen ei sopinut Bynesille, ja tämä ryhtyi huutamaan amerikkalaismiehelle.

Brett Cohenin mukaan nainen myös syöksyi hänen isäänsä kohti. Kiljuvan kohuneitokaisen kerrotaan huutaneen, että hänestä ei voi ottaa kuvia. Loppujen lopuksi paikalle saapuneet turvamiehet saivat Bynesin rauhoittumaan. Eilen Amanda kuvattiin nauttimasta Revel-hotellin porealtaasta, jossa tämä näppäili innokkaasti kännykkäänsä ja suostui poseeraamaan myös muutamissa valokuvissa.

Tähden vanhempien taannoinen holhousajatus ei välttämättä ota tulta alleen. Amanda asuu nimittäin nykyään New Yorkissa, jonka laki antaa täysi-ikäisen itse päättää holhoojasuhteistaan. Mikäli entinen teinitähti asuisi edelleenkin kotinurkillaan Kaliforniassa, olisi holhouspakon perustaminen Amandan vanhempien mukaan lähes läpihuutojuttu.