Uhkea Mariah Carey nautiskeli vesileikeistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey tunnetaan pitkästä urastaan pop-musiikin saralla, sillä tähden debyyttilevy julkaistiin jo vuonna 1990. Laulajattaren pesti American Idol -ohjelman tuomarina päättyi lyhyeen, sillä se kesti vain sarjan yhden kauden.

43-vuotias Mariah ei näytä olevan järin pettynyt American Idol -tuomaripaikkansa menettämisestä, ainakaan mikäli neitosen lomamatkalta otetuista kuvista voi jotain päätellä. Laulaja Miguel Jontel Pimenten kanssa Italian rannikolla aikaa viettänyt Mariah Carey näytti huolettomalta pulikoidessaan välimeren vedessä valkoisissa bikineissä.

Mariah Carey pudotti nopeasti kaksostensa synnytyksen jälkeen 13 raskauskiloa, minkä jälkeen hän on esitellyt auliisti timmiä vartaloaan lehtikuvissa. Poptähti on Monroe ja Moroccan -nimisten lasten onnellinen äiti. Lasten isä on 32-vuotias näyttelijä ja räppäri Nick Cannon.